Ervaringen

Ik zit in een serie van 5 ademsessie bij Jennifer, inmiddels heb ik er 3 achter de rug. Wat bijzonder is dit! Het zijn echt hele mooie ervaringen. Naast dat het ontzettend ontspannend is, en ik heerlijk uit een sessie stap, komt er ook veel los. Ik heb al mooie inzichten gekregen, mede door de vraagstelling van Jennifer. Echt bijzonder, zelfs moeilijk in woorden te vatten. Dankjewel Jennifer voor de fijne begeleiding, ik zou echt iedereen aanraden om het jezelf eens te gunnen.

Judith

Een wereld van verschil, zo kan ik aangegeven hoe ik mij voelde voor en na de klankschalensessie van Jennifer. In een periode waarin ik in een achtbaan zat was deze behandeling zo welkom. Jennifer is een vriendelijk en rustig; ze neemt de tijd om vooraf uitleg te geven. Je weet wat je kan verwachten en hoe het werkt. Het zorgt voor een extra stukje ontspanning in de ervaring. En na afloop? Ik voelde mij ontspannen en alsof het zonnetje in mijzelf was gaan schijnen. Echt een aanrader voor iedereen die een diepe ontspanning wilt ervaren.

Jolanda

"Wat ik na ons eerste gesprek al merkte is dat Jennifer erg gepassioneerd is over wat ze doet. Ze wil heel graag dat je beter wordt en doet er alles aan om je te helpen. Ik voelde meteen dat ik alles kon delen."

Sofie

`'Heel fijn consult gehad. Jennifer is een heel fijn persoon. Ze luistert goed is rustig en open minded.`'

Ilona