Mijn (adem)reis

Vrijheid, verbinding en verbazing, dat is wat ik ervaarde tijdens mijn 1e verbonden ademsessie. Toen ik in 2020, met deze manier van ademen in aanraking kwam, was ik meteen verkocht. Mijn missie werd; de kracht van ademen met zoveel mogelijk mensen delen. Ik wil dat iedereen kan ontdekken wat de kracht van jouw eigen adem voor je kan betekenen en wat voor invloed de adem op jou heeft. Vanuit deze wens is mijn adempraktijk in Heiloo ontstaan.

In 2021 heb ik de opleiding bij Mr. Breath – Rob Koning – afgerond en ben ik gecertificeerd ademcoach. Tijdens deze intensieve opleiding, heb ik veel vlieguren gemaakt. Dankzij mijn eigen ademsessies, heb ik veel transformatiewerk gedaan en heb ik trauma’s (groot of klein) (adem)ruimte gegeven. Hierdoor ben ik weer meer in verbinding met mezelf en sta ik dichter bij mijn gevoel.

Naast het ademwerk, ben ik ook een enorme fan van klankschalen. Ik werk graag met deze bijzondere klank-instrumenten tijdens mijn klankschalensessies.

De rode draad van ademwerk en klankschalen is dat beide ervoor zorgen dat je in een diepe ontspanning terecht komt, en blokkades opgeheven worden. Dát is waarin ik iedereen graag wil faciliteren!